home Meny close
menu Meny

Fler bilder

Swetrack Extreme V10 Spårsändare

Varukod: SWT-EV10
3 995 kr

Tillgängligt: I webblager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

Med en GPS-spårare kan du sova lugnt om nätterna, oavsett om du har en stöldbegärlig segelbåt eller om ditt företag äger ett flertal stora entreprenadmaskiner. GPS-spåraren SweTrack Extreme kan placeras i stort sett var som helst - på undersidan av en personbil, inuti en resväska eller varför inte på en grävmaskin?

Den vattentäta GPS-spåraren har en inbyggd magnet med 20 kilo lyftkraft för att underlätta montering, och när den väl är på plats så kan du alltid se den aktuella positionen med appen SweTrack Live. Positionen uppdateras i realtid, så du har alltid full koll på var GPS-spåraren befinner sig. Dessutom kan du aktivera rörelselarm och geografiska stängsel, som låter dig få en varning om GPS-spåraren upptäcker en rörelse eller om den lämnar ett visst område. Självklart kan du även gå tillbaka i tiden och visa positionshistorik - historiken sparas 3 år tillbaka i tiden! Oavsett om du är privatperson eller företagare, så är SweTrack Extreme rätt väg att ta mot en tryggare vardag!

Det blir allt mer populärt att stöldskydda fordon, maskinutrustning och övrigt stöldbegärligt gods med GPS-spårare. Du kan med hjälp av en GPS-spårare se exakt var objektet befinner sig, samt få varningar av olika slag - till exempel om spåraren är monterad på en bil som lämnar ett visst område utan din vetskap. 


Vi på SweTrack har tagit fram en GPS-spårare som vi kallar för SweTrack Extreme. Med SweTrack Extreme ville vi skapa en produkt som är enkel att använda, samtidigt som den har relevanta funktioner, slitstark konstruktion och god prestanda. Därför har GPS-spåraren en batteritid på upp till 13 år(beroende på version), vattentät konstruktion och inbyggd magnet för enkel montering. Du kan när som helst ta reda på var objektet befinner sig med mobilappen SweTrack Live, och så fort något händer så får du en varning direkt i din telefon.

SweTrack Extreme monteras enkelt med den inbyggda magneten. Därefter kan du luta dig tillbaka - om något händer, så får du en push-notis direkt!

SweTrack Extreme har flera smarta sensorer inbyggda, till exempel rörelselarmet som gör att du får en varning om spårningsobjektet förflyttas.

Med SweTrack Extreme slipper du krångliga CD-skivor, datorprogram och kommandon. Du sköter din GPS-spårare med vår användarvänliga app SweTrack Live, där du kan se den aktuella positionen direkt på en karta!

Du slipper krångliga abonnemang med långa bindningstider. Montera ett SIM-kort från valfri operatör i din GPS-spårare och du är igång! Allt som behövs är sms, och lite datatrafik.

SweTrack Extreme har en inbyggd magnet, som gör att du på bara några sekunder kan montera den på valfri magnetisk yta. Inga krångliga kablar eller säkringar behövs!

SweTrack Extreme är byggd för att hålla! Det stöttåliga skalet, som dessutom är vattentätt, ser till att SweTrack Extreme alltid är med dig - oavsett var den befinner sig!

  • 10 000 mAh batteri
  • Upp till 5 års standbytid
  • 180 timmars konstant användning
  • 15 x 6 x 3 cm
Läs mer

Läs mer

Namn Swetrack Extreme V10 Spårsändare
Video
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x