home Meny close
menu Meny

Fler bilder

-38%

Garmin Quatix 5 Smartklocka

Varukod: GA-010-01688-40

Ordinarie pris 5 599 kr

Extra pris 3 499 kr

Tillgängligt: I webblager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

Garmin bygger vidare på populära fēnix® 5- plattform med nästa generations marina multisport-smartwatch som ger omfattande uppkopplingsmöjligheter för båtar. Du kan ansluta den till kompatibla Garmin-plottrar och andra enheter för att streama data till din quatix 5-klocka, inklusive fart, djup, temperatur och vind. Den är kompakt och elegant och har armband som du snabbt byter ut. Den kan dessutom skryta med avancerade träningsfunktioner och pulsmätning vid handleden. Tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och prestationsdata för paddle board, kajak- och kanotpaddling har quatix 5 det som krävs, oavsett vad du väljer att göra..

 

Med funktionerna för avancerad autopilotstyrning och fjärrstyrd waypointmarkering kan du ha kontrollen på båten, även om det inte är du som sitter vid rodret. Med quatix 5 har du åtkomst till en GHC 20- autopilotstyrenhet så att du kan styra autopiloten och ändra kurs, vända och styra båten. Du har också tillgång till fjärrstyrd waypointmarkering, vilket gör att du kan lägga till en waypoint från quatix 5 och synkronisera den automatiskt med din anslutna plotter.

 Oavsett om du paddelsurfar, paddlar kajak eller kanot håller quatix 5 reda på paddeltag och distans per paddeltag plus din totala distans. Den räknar även dina varv. Om du åker vattenskidor kan du dessutom kontrollera båtens hastighet med en snabb blick på din quatix 5-klocka.

Skärmstorlek, B x H 30,4 mm (1,2 tum) i diameter
Batteri laddningsbart litiumjonbatteri
Skärmupplösning, B x H 240 x 240 bildpunkter
GPS Ja
Vikt silikonarmband: 85 g metallarmband: 156 g
Skärmtyp läsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Batteritid Smartwatch-läge: upp till 2 veckorGPS-/pulsmätningsläge: upp till 24 timmarUltraTrac-läge: upp till 60 timmar
Läs mer

Läs mer

Namn Garmin Quatix 5 Smartklocka
Varumärken Garmin
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x