home Meny close
menu Meny

Fler bilder

Polyprodukter Förtöjningslina STORM X Beige 12mm

Varukod: PP-37C127-12-F
Pris från: 149 kr

Tillgängligt: I webblager

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Beskrivning

Storm X - flätad förtöjningslina med flex

Förtöjningslina Storm X från märket PolyRopes är efterträdaren till bäst i testvinnande Storm. Storm X  har en flexande kärna och ett lyxigt flätat hölje av 100% polyestersilke. Förtöjningstampen är dessutom maximalt UV-stabiliserad för att kunna tillbringa många år ombord på båten.

STORM X blivande testvinnare?

Förtöjningslina Storm X har flexande egenskaper, vilket gör att du inte behöver några extra tillbehör. Tampen har ett flätat hölje, ett patenterat sytt öga, säkrad tampände och dubbla slitskydd. Tack vare dessa uppdaterade egenskaper får du en mycket prisvärd och hållbar förtöjningstamp, som passar utmärkt som fast förtöjning.

Det unika med Storm X är att den på samma sätt som Storm agerar ryckdämpande i hela linan längd,  vilket innebär att du slipper använda externa ryckdämpare, såsom schacklar, kauser som försvagar tampens egenskaper.

Precis som med storsäljaren Storm sitter det ett extra slitskydd utmed linan. Detta ger dig möjligheten att skydda linan där den annars kunde vara utsatt. 

Storm X finns i flertalet nya färger som ger dig möjligheten att färgsätta båten på ditt egna sätt. Varför inte matcha tampen med skrov och kapell?

1 - 2 ton 12 mm
2,5 - 6 ton 14 mm
6 - 9 ton 16 mm
9 - 12 ton 18 mm

 

 

 
Läs mer

Läs mer

Namn Polyprodukter Förtöjningslina STORM X Beige 12mm
Varumärken Polyprodukter
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x