home Meny close
menu Meny

Fler bilder

-25%

Måsskrämma, uggla med rörligt huvud.

Varukod: WS-106243

Ordinarie pris 265 kr

Extra pris 199 kr

Tillgängligt: I webblager

Beskrivning

Beskrivning

  • Effektiv mot förorenande fåglar
  • Mycket naturtrogen
  • Rörligt huvud

Höjd: 40cm

Ett effektivt sätt att hålla båten, bryggan, balkongen eller trädgården fri från skränande och förorenande fåglar. Effektiv mot måsar, duvor, skator, kråkor, gäss, änder och andra fåglar.

Mycket naturtroget utförande och med ett rörligt huvud som rör sig i vinden. En uggla med fast huvud lär sig fåglarna snabbt att den är ofarlig. Ugglan med rörligt huvud ser mycket levande ut. För bästa effekt kan man flytta ugglan någon gång per vecka. Vid riktigt svåra besvär har det visat sig att två st ugglor skapar förvirring och rädsla hos andra fåglar.

Ugglan kan monteras på en träplatta som fästs i botten med vinkelkrokar som vrids in i de "klackar" som finns på bägge sidor av foten. Det går också att borra hål i dessa klackar och skruva fast ugglan. Ett annat sätt är att fylla ugglan med sten eller grus. 
En tredje möjlighet är att sätta ugglan på ett rör eller en stolpe. Det finns en öppning i botten där man kan sätta in röret.

Läs mer

Läs mer

Namn Måsskrämma, uggla med rörligt huvud.
Varumärken Watski
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x