Leveransinformation

Leveransinformation


Vi levererar endast varor inom Sverige. När Din vara är klar för leverans så får Du via e-post ett meddelande om detta.
Varor skickas normalt inom 1-5 vardagar, observera att detta endast är en uppskattad leveranstid. I de fall varan ej kan levereras under avtalad tid meddelar vi Dig så fort vi får kännedom om förseningen, Du har då rätt att häva köpet. Eventuell fraktkostnad syns alltid i kassan innan Du godkänner Ditt köp. Det är Ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid, som står angivet på avin, normalt 7 dagar. Om Du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut Ditt paket på utlämningsstället i tid, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera Dig för frakt- och administrativa kostnader, för närvarande 250 kronor.

- DHL Servicepoint
Leverans sker genom DHL till närmaste DHL Service Point, Du får en avisering via SMS så fort Dina varor ankommer till Din DHL Service Point. I aviseringen framgår sändningsnummer samt till vilket ombud varorna har levererats. För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt sändningsnummer.

- DHL HomeDelivery
Tunga och skrymmande varor levereras genom DHL HomeDelivery.

- Med vanlig post
Mindre varor kan komma att levereras med vanlig post till din brevlåda.

- Hämtas i butik
Du kan också välja att hämta Dina varor i butik i Norrköping. När Din vara är klar för att hämta så får Du via e-post ett meddelande om detta. För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt ordernummer.