home Meny close
menu Meny

PARAJUMPERS

Parajumpers är ett varumärke som varit med oss på Skeppa Marin i flera år och representerar jackor i det exklusivare segmentet. Parajumpers har både herr och damjackor i sitt sortiment samt modeller för alla årstider. 

Varumärket Parajumpers är från början ett samarbete mellan företaget Ape och designern Massimo Rossetti som har lång erfarenhet av att designa friluftskläder. Efter ett möte Massimo och en livräddare ur 210 Rescue Squadron Anchorage Alaska fick Massimo sin inspiration till den säregna designen på jackorna i Parajumpers kollektion. Han bestämde sig för att kombinera sin erfarenhet från friluftsbranschen med designen från livräddarnas kläder i Alaska och varumärket Parajumpers föddes.

Parajumpers jackor karaktäriseras ofta av den slitstarka nylonväven och en stoppning av dun. Ett starkt kännetecken som ofta är återkommande på parajumpers jackor är den kraftiga fallskärmskroken som används av fallskärmshoppare.  

Hittade 3 produkter
per sida
Desc
Hittade 3 produkter
per sida
Desc
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x