Baltic CO2-patron 33g

Passar till alla Baltics 150N uppblåsbara västar.
198,00 kr 159,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
BT-2433-000-1
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

33g CO2-patron till Baltics uppblåsbara flytvästar med säkerhetsstift. När du köper en ny uppblåsbara flytväst kommer den komplett med CO2-patron och utlösare, om din uppblåsbara flytväst löser ut behöver du ladda om den med en ny gaspatron och utlösare. Detta kan du enkelt göra själv genom att följa denna guide, samt använda rätt reservdelar till din flytväst.

 

Hur vet jag vilken CO2-patron som passar till min uppblåsbara räddningsväst?

 

Inuti flytvästen på den uppblåsbara lungan finns information tryckt om vilken gaspatron som passar till din flytväst. T ex ”USE ONLY BALTIC 33g CO2 KIT #2433”                                                          

 

Du kan lätt få fram rätt gaspatron till din flytväst genom att söka på artikelnumret som du hittar tryckt på den uppblåsbara lungan, i sökfunktionen på vår hemsida.

 

Innan varje användning av din uppblåsbara flytväst rekommenderar vi att en självkontroll genomförs. HÄR kan du läsa om hur du genomför en självkontroll. 

 

Din uppblåsbara flytväst från Baltic skall servas en gång om året av en BALTIC certifierad servicestation. Underlåtelse att serva produkten kan medföra att garantin inte gäller.

Mer information
Namn Baltic CO2-patron 33g
Varumärken Baltic
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna