home Meny close
menu Meny

Fler bilder

-7%

Dometic Masterflush MF 8979

Varukod: DM-9108553155

Ordinarie pris 20 395 kr

Extra pris 18 990 kr

Tillgängligt: I webblager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

Båttoaletterna i MasterFlush 8900-serien tillhandahåller ett stort urval av möjligheter för att tillgodose behoven i olika tillämpningar och samtliga i en enkel, elegant stil. Två lågspolningslägen sparar vatten samtidigt som de levererar enastående skåltömningsprestanda. Höjd- och tömningsalternativen garanterar enkel installation i nästan alla toalettutrymmen.

Med toalettserien Dometic MF 8100 krävs det inget stort utrymme för en lyxig enhet helt i keramik. Den vinklade baksidan och den kompakta basen hos dessa enheter passar in mot skrovet i små utrymmen, så att du kan utnyttja trånga utrymmen på ett elegant sätt och för användarens bekvämlighet.

 

Dometic MasterFlush 8979 kvarntoaletter i standardhöjd drivs med MasterFlush-teknik som erbjuder lyxigt utseende tillsammans med lättanvända funktioner. Toaletterna i Dometic 8900-serien tillgodoser olika ägares behov och uppfyller dessutom kraven från i stort sett alla båtbyggare. I syfte att kontrollera vattenförbrukningen erbjuder denna serie inställningar för ”normal” eller ”låg” spolning. Den vinklade baksidan och det kompakta fotavtrycket ger nästan helt universell inpassning i alla typer av toaletter och sitsen med mjuk stängning förhindrar alla plötsliga smällar!

SKU-nummer 9108553155 
Modell 8900 
Modell på etiketten ST 8979 
Leveransomfattning Toilet. Mounting kit. Adapters. Touch Pad. Templates. Manuals 
 
Produktens djupmått 464 mm
Produktens höjdmått 460 mm
Produktens breddmått 375 mm
Nettovikt 24.04 kg
 
Ingångsspänning (likström) 12 V
Läs mer

Läs mer

Namn Dometic Masterflush MF 8979
Varumärken Dometic
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x