home Meny close
menu Meny

Fler bilder

Dometic Masterflush MF 8112

Varukod: DM-9108553021
9 200 kr

Tillgängligt: I webblager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

Dometic 8100-serien MasterFlush marintoaletter erbjuder all den effekt som en kvarntoalett har, enkel att installera och lätt att använda. Vattenförbrukningen är intelligent styrd av hur länge spolknappen trycks in.

Med toalettserien Dometic MF 8100 krävs det inget stort utrymme för en lyxig enhet helt i keramik. Den vinklade baksidan och den kompakta basen hos dessa enheter passar in mot skrovet i små utrymmen, så att du kan utnyttja trånga utrymmen på ett elegant sätt och för användarens bekvämlighet.

Om du vill ha en kraftfull kvarntoalett som är enkel att installera och lättanvänd, är MasterFlush 8112 toaletten med en låg profil ett utmärkt val! Den elektriska toaletten och spolningskontrollpanelen är de enda komponenter som behöver installeras - ingen extern styrmodul är nödvändig. 8100-serien av kvarntoaletter har två spolningsinställningar för att hjälpa hantera vattenanvändningen: ”Normal” spolning tillför en liten mängd vatten till skålen efter varje tömning medan spolningsfunktionen ”Torr toalettskål” inte tillför vatten till skålen. Eftersom tömningar styrs av hur länge spolknappen trycks, uppskattas den genomsnittliga förbrukningen till en effektiv 1,25 liter. (0,33 l) per spolning. Dess vinklade baksida och lilla fot gör den idealisk för trånga utrymmen medan den fasta emaljerade träsitsen garanterar användarkomfort.

SKU-nummer 9108553021 
Modell 8112 
Modell på etiketten ST 8112 
Leveransomfattning Toilet, Mounting kit, Adapters, Flush switch, Templates, Manuals 
 
Produktens djupmått 467 mm
Produktens höjdmått 381 mm
Produktens breddmått 375 mm
Nettovikt 23.36 kg
 
Ingångsspänning (likström) 12 V
Läs mer

Läs mer

Namn Dometic Masterflush MF 8112
Varumärken Dometic
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x